17 januari 2021
anbi

Informatiebijeenkomst Islamitisch Cultureel Centrum Nour Al Houda

IMG-20151025-WA0006 Op zaterdag 24 oktober 2015 was het eindelijk dan zover Alhamdullilah, de islamitische gemeenschap in Arnhem en omstreken heeft een presentatie en rondleiding gekregen in het voormalig Maarten van Rossum schoolgebouw aan de Groningensingel 1191 (ICCNAH insha Allah). De zusters hebben van 10:00 tot 13:00 uur als eerste de mogelijkheid gekregen om de presentatie bij te wonen en een rondleiding te krijgen in het gebouw. De zusters waren na de rondleiding zeer enthousiast. De broeders kregen van 14:00 tot 17:00 uur een presentatie en rondleiding in het gebouw. De presentatie werd bezocht door ongeveer 200  belangstellenden. Na de rondleiding werden broeders in de gelegenheid gesteld om zich in te schrijven als donateur. Al met al was het een geslaagde dag. Binnenkort volgen er, insha Allah, meer informatiebijeenkomsten over ICCNAH voor broeders die niet aanwezig konden zijn bij de bijeenkomst.