17 januari 2021
anbi

Zusters Benefiet

IMG-20151112-WA0004   Lieve zuster, ICC Nour Al Houda rekent op je komst. Wees welkom om een heerlijke dag te beleven met je zusters. Deze dag staat naast genieten, in het teken van investeren in het hiernamaals. Niet alleen vergroot jij jouw kans op een plekje in het paradijs, maar tevens ontvang je ter plekke een geschenk naar keuze wanneer je meedingt met de veiling. Dit geschenk kan zijn: een sauna-arrangement, een waardebon voor een abaya naar eigen ontwerp en nog veel meer. Elke euro die je bij ons uitgeeft is een Sadaqa djaria. Dus ook wanneer je geniet van ons buffet dat bestaat uit warme gerechten, salades, hartige hapjes en overheerlijke luxe taarten. Heb je geen geld voor een donatie, maar sieraden die je niet meer draagt? We zamelen ook goud in! Wacht dus niet langer en koop een kaartje. Kaarten zijn verkrijgbaar door een mail te sturen naar: zusters@nouralhouda.nl Of te bellen naar een van de onderstaande nummers: – Sanae: 0684322065 – Karima: 0682558382 Spoor je dierbare aan om ook te komen en neem je mama mee! Zorg dat je erbij bent. Tot 6 december!