24 oktober 2021
anbi

Donatie

Bedrag 

Help ICC Nour Al Houda met het realiseren van diverse projecten en verbouwingen en doneer op het IBAN nummer NL41RABO0302132783 (t.n.v. Nour Al Houda). (Optioneel: Of doneer via onderstaande links)

Nour Al Houda heeft JOUW hulp hard nodig!

Steun ons door een maandelijkse of eenmalige gift. De giften zijn aftrekbaar van de belasting omdat Nour Al Houda erkend is als ANBI. Daarnaast kun je ons meehelpen door ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk anderen op de hoogte zijn van de inzamelingen voor de diverse projecten en kun je zelf andere mensen in je omgeving aansporen om te doneren. En het belangrijkste, doe een dua om ons doel te bereiken.

Vergeet ook niet dat je door te doneren, je een sadaqa djari’a bewerkstelligt. Dat wil zeggen dat dit een doorlopende gift is die beloningen zal opleveren voor jou zelfs na jouw dood. Je kan ook doneren met als intentie namens een geliefde of overleden persoon en, insha Allah, zal deze persoon de beloning hiervoor ontvangen. Geef gul en doneer om de projecten waar te kunnen maken. Investeer in jezelf en in de toekomst van onze kinderen. Barak Allahoe fiekoem.

De Profeet Mohamed (vrede en zegeningen zij met hem) heeft gezegd: ”Als een persoon overlijdt, stoppen zijn handelingen en verrichtingen, behalve vanuit drie wegen; een doorlopende liefdadigheid, kennis waar anderen profijt van hebben of een oprechte kind die voor hem de smeekbede verricht.” (overgeleverd door Moeslim)